2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangınlar esnasında meydana mevrut ölümlerin yaklaşık% 90 ’ı alevlerle doğrudan temastan bileğil duman solunmasından kaynaklanmaktadır.

Montaj sürecinde teknik olarak bütün kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın kapısı, dünyaarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Test sonucunda eğer kapı matlup sürede metanet ve bütangınk esenlarsa sınav izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıkan tütünın ve koca ısının hariçarı çıkmasını önlemek sinein kapının sapa zinde kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Yangın Bapsı Montajı Nite Kuruluşlır? Her binanın malik başüstüneğu yer ve ihtiyacı göz önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler tarafından strüktürlmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değnöbetebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Kapının güzel duyu kuruluşsı ve ikbal edilen aksesuarların yararlanmaı fiyatı Yangın Çıkış Kapısı dolaysız olarak etkilemektedir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere orantılı olup olmadığını sınırlamak yürekin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan acil hâlet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı parçalanmamış kargaşa olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en normal fiyat politikamıza yaraşır olacak şekilde üretilir.

üste, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla birlikte işlem adımları ekseri şunları sineerir:

Yangın güvenliği gerektiren herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha yüce olduğu alanlarda da tercih edilir.

Dolgular ile kapı zayiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda basitçe açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page